Βίκυ Κάβουρα: Μιλά για την σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα -«Αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν…»

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας διατηρούν δεσμό τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Η σχέση τους έγινε γνωστή το περασμένο Φθινόπωρο μέσα από δημοσιεύματα, ενώ λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησαν στα media και κοινές τους φωτογραφίες.

Σήμερα (4/7), η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

«Το Instagram

είναι προσωπικός μου λογαριασμός, ανεβάζω ότι νιώθω κάθε φορά ότι θέλω να μοιραστώ με τους followers. Ότι νιώθω εγώ. Αισθάνομαι πολύ αμήχανα εγώ όταν με ρωτάνε πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Παντού πάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις παπαρατσικές φωτογραφίες», είπε -μεταξύ άλλων- η Βίκυ Κάβουρα για τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πριν από λίγους μήνες, η Βίκυ Καβούρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή.

«Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου σημαίνει ότι δεν κρύβω τίποτα αλλά δεν θα το συζητήσουμε κιόλας. Ό,τι ήταν να πω, το είπα μέσα από αυτή τη φωτογραφία. Είμαι ευτυχισμένη», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ξέρω μία που μπήκε στο “My Style Rocks” για να πικάρει αυτόν που γούσταρε»

Εύη Βατίδου για Ηλία Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει σχέση, κάποιο λάθος κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα