Κατερίνα Καινούργιου: «Ξέρω μία που μπήκε στο “My Style Rocks” για να πικάρει αυτόν που γούσταρε»

Η Ραμόνα Βλαντή έκανε μερικές νέες αιχμηρές δηλώσεις σχετικά με τις παίκτριες που πέρασαν από το φετινό «My Style Rocks».

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του πρώτου κύκλου της εκπομπής μόδας του ΣΚΑΪ άφησε αιχμές πως πολλές παίκτριες της φετινής σεζόν πήγαν στο παιχνίδι προκειμένου να βρουν κάποιον ευκατάστατο σύντροφο.

«Όταν συμμετείχα εγώ στο “My Style Rocks” είχαμε πάρα πολλά μηνύματα. Φέτος είναι μόνο reality, είναι διαγωνισμός MyDubai. Δεν ήθελα να το πω αλλά θα το πω γιατί έχω κουραστεί. Με το γυμνό, με

το προκλητικό, με τις πολλές επεμβάσεις τα κρίνω πολύ αυστηρά», είχε πει επίσης η Ραμόνα Βλαντή.

Με αφορμή των δηλώσεών της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα του «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης 4/7. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha είπε πως γνωρίζει ότι μια από τις παίκτριες του φετινού «My Style Rocks» πήγε στο παιχνίδι φέτος για να πικάρει κάποιον που της άρεσε, χωρίς επιτυχία.

«Ξέρω μια που μπήκε στο My Style Rocks για να πικάρει αυτόν που γούσταρε. Δεν τον πίκαρε. Αδιαφόρησε αυτός. Ήταν στο φετινό My Style Rocks. Δε μπορώ να πω περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά, ο γάμος που κολλάει;»

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου

Νόνη Δούνια: Γενέθλια για την κόρη της – Έγινε 17 και είναι μια κούκλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα