Βίκυ Καγιά: Θα παρουσιάσει του χρόνου το πρωινό του Star; – Η απάντηση του μοντέλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» έκανε σήμερα (16/01) η Βίκυ Καγιά. Τον τελευταίο καιρό, πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα της παρουσιάστριας και το μέλλον της στο Star, μετά το τέλος του DWTS και ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα και τη ζωή της και απάντησε για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει το πρωινό του καναλιού την επόμενη τηλεοπτική χρόνια.

«Προτιμούσα την Παρασκευή και χαίρομαι, με βολεύει και ως μαμά. Στο Shopping Star ξέρω ότι θα είμαι και του χρόνου, για το DWTS δεν γνωρίζω κάτι», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω να αναλάβω το πρωινό. Δε με φοβίζει που είναι κουραστικό αλλά με τον τρόπο που γίνεται τώρα δε νομίζω ότι μου πάει. Ο ‘Πρωινός Καφές’ μου έμαθε πάρα πολλά και έχω μόνο καλές εμπειρίες να θυμάμαι».

Σε ερώτηση για τη σύγκριση με την Ισμηνή Παπαβλασοπούλου και τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είπε : «Με κανέναν δεν έχω κόντρα, τα ακούω όλα με ψυχραιμία. Δε με ενόχλησε η σύγκριση με την Ισμήνη, τη συμπαθώ και πάρα πολύ. Δεν ήταν σωστό για την Ισμήνη αυτό, δεν πήγε να πάρει τη θέση μου, δεν έχει σχέση με μένα. Πήγε να κάνει τη δική της δουλειά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

«Πιστεύω ότι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή θα μπει στο Survivor, είναι καψούρης φουλ»

Ηλίας Γκιώνης για το revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη: «Το έληξε εξωδικαστικά, πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει περαιτέρω»

Κλέλια Πανταζή: Η πρώτη της οικογενειακή βόλτα με τον νεογέννητο γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα