«Οι παίκτες του Survivor πήραν τη θέση των ηθοποιών στα σήριαλ»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega, «Τι Λες Τώρα» παραχώρησε χτες (15/01) ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην καριέρα του και τη σειρά «Έτερος εγώ», ενώ σχολίασε και τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στα ριάλιτι επιβίωσης, όπως είναι το Survivor.

«Κάνω κάτι όπως το έχω ονειρευτεί, χωρίς να σκέφτομαι βαθμούς δυσκολίας για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά, την κάνω από αγάπη. Δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της

ναυτιλίας και ζω από εκεί. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που θέλω χωρίς εκπτώσεις», δήλωσε στην αρχή ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στη συνέχεια, ανέφερε για τη σειρά, «Έτερος εγώ»: «Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα».

Για την απόφαση ορισμένων ηθοποιών να αφήσουν για λίγο στην άκρη το θέατρο για να συμμετάσχουν σε ριάλιτι, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολίασε: «Τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες του Survivor πήραν τη θέση των ηθοποιών στα σίριαλ και ήρθε η αντεπίθεση των ηθοποιών».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Γιώργος Καραμίχος: «Με τη μητέρα του γιου μου δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Μυριέλλα Κουρεντή:«Χτίζει ένα love story για να μείνει στο παιχνίδι»

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Απαντάει για το αν θα πληρώσει ρήτρα στην παραγωγή του Survivor μετά την οικειοθελή του αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα