Βίκυ Καγιά: Η πρώτη της ανάρτηση για τον νέο κύκλο του GNTM

Ανανεωμένο και ανατρεπτικό το GNTM επιστρέφει στις οθόνες μας για τρίτη χρονιά με αγόρια και κορίτσια να διεκδικούν μια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Αλλαγές όπως έχει γίνει γνωστό θα υπάρξουν και στην κριτική επιτροπή, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες ανέφερε: “Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι

παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;”, αναφέρεται στη λεζάντα του trailer που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του GNTM στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του project και δήλωσε πως λατρεύει τη δουλειά της, δημοσιεύοντας και εκείνη το τρέιλερ των συμμετοχών, το οποίο συνόδευσε με τους στίχους του τραγουδιού «Boys and Girls» της Pixie Lott.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

All the boys and the girls they’ve got it going on, And when the beat kicks in the feeling in your bones, When the basement packs and the needle drops, You can’t turn back and you just can’t stop.

Keywords
Τυχαία Θέματα