Chunky highlights: Δείτε τις celebrities που έχουν ήδη αποκτήσει τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν!

Οι beauty experts έχουν νοσταλγική διάθεση με πρώτους και καλύτερους τους hairstylists. Επαναφέρουν στο προσκήνιο τάσεις από τα 80’s και τα 90’s που μας θυμίζουν την εφηβεία.

Οι celebrities τις έχουν ήδη υιοθετήσει ακόμη και μέσα στην καραντίνα. Ειδικά όσον αφορά στο χρώμα. Υπάρχει μάλιστα μια τάση που είχαμε ξεχάσει αν και ήταν μια από τις μεγαλύτερες τη δεκαετία του ’90.

Πρόκειται για τα chunky highlights. Τις δύο ανοιχτόχρωμες τούφες δηλαδή στο

μπροστινό μέρος των μαλλιών. Την αρχή έκανε η Jennifer Lopez τον περασμένο Μάρτιο που ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist Chris Appleton να δημιουργήσει caramel blond highlights στα ανοιχτά, καστανά μαλλιά της.

Ακολούθησαν οι Kylie Jenner και Kaia Gerber που τα δημιούργησαν μόνες τους χρησιμοποιώντας οξυζενέ.  Η τελευταία star που υιοθέτησε το look είναι η Bella Thorne και είμαστε σίγουρες πως έχουμε να δούμε ακόμη πολλές μέσα στο Καλοκαίρι.

Το look είναι κατάλληλο για όσες έχουν καστανή βάση, θέλουν μια αλλαγή αλλά όχι δραματική. Οι δύο τούφες αποκτούν ανοιχτή, ξανθιά απόχρωση και η αντίθεση που δημιουργείται είναι τέλεια. Η διχρωμία δείχνει υπέροχη τόσο σε ελεύθερα μαλλιά όσο και σε μαζεμένα.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τις διασημότητες που αποφάσισαν να αποκτήσουν το look. Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο και να το συζητήσετε με τον haircolorist σας.

Bella Thorne

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne) στις 14 Μάι, 2020 στις 12:42 μμ PDT

Jennifer Lopez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 12 Μάρ, 2020 στις 9:02 μμ PDT

Kaia Gerber

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις 4 Απρ, 2020 στις 10:51 πμ PDT

Kylie Jenner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα