Βίκυ Καγιά για Shopping Star: «Δεν ξέρω ποια θα με αντικαταστήσει -Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι θεατρικό»

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της από τις Κάννες, όπου είχε ταξιδέψει για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Εκεί, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απάντησε -μεταξύ άλλων- και για το αν συνάντησε στις Κάννες την Σοφία Χατζηπαντελή. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και στην αποχώρησή της από το Star μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας.

«Έφτασε η Σοφία στις Κάννες αλλά εμείς φύγαμε, οπότε δεν

συναντηθήκαμε. Κάθε αποστολή έχει τις ημέρες της. Γιατί να μη συναντηθούμε; Προς Θεού απλά έτσι είναι οργανωμένο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε να λέει στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Τελειώνω τη θητεία μου στο “Shopping Star” 6 Ιουνίου με το καλό. Το επόμενο βήμα είναι οι διακοπές, χρόνος με τα παιδιά, προσωπικός χρόνος, να κάτσω να τα σκεφτώ, να ηρεμήσω, να βρω τα πατήματά μου.

Κλείνει ένας μεγάλος και πολύ σημαντικός κύκλος. Όλα έχουν αρχή και τέλος. Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι θεατρικό. Θα ολοκληρώσω τη θητεία μου όπως πρέπει στο κανάλι που 7 χρόνια συνεργάζομαι άψογα και μετά θα δούμε. Δεν βιάζομαι. Δεν ξέρω ποια θα με αντικαταστήσει στο “Shopping Star”».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η Ελλάδα είναι η βασίλισσα της παρεμβατικότητας»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Έκανε «δοκιμαστικό» για την εκπομπή του Λιάγκα; Η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα