Τάμτα: «Ψήφισα για πρώτη φορά στις εκλογές, αισθάνθηκα μία ευθύνη»

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Τάμτα πήρε την ελληνική ιθαγένεια! Η γνωστή τραγουδίστρια, που βρίσκεται πάνω από δύο δεκαετίες στη χώρα μας, δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα μέχρι τότε και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για το εν λόγω γεγονός.

«Μετά από 23 χρόνια επιτέλους! Μεγάλη χαρά και συγκίνηση», είχε γράψει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκείνη την ημέρα η Τάμτα.

Η

κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν πρόσφατα την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι ψήφισε στις φετινές εκλογές. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φετινή Eurovision και στο ενδεχόμενο να τη δούμε να συμμετέχει πάλι στον διαγωνισμό.

«Είμαι πάρα πολύ απασχολημένη. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, αν προκύψει μια τηλεοπτική θα τη συζητήσω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν δώσαμε το 12αρι στην Κύπρο στη φετινή Eurovision. Δεν άξιζε τους τέσσερις βαθμούς σε καμία περίπτωση. Έχουν δώσει πολύ περισσότερους βαθμούς, σε acts που πιστεύω πως δεν ήταν για 12. Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω στην Κύπρο απ’ ότι σε άλλους.

Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα προφανώς δεν ήταν έτοιμο και με στεναχωρήσατε πάρα πολύ στην τηλεόραση που ήσασταν τόσο σκληροί. Επειδή έχω πάει στη Eurovision, φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί εκεί, καλό είναι να στηρίζουμε τις αποστολές μας όποια κι αν είναι», είπε αρχικά η Τάμτα.

Και πρόσθεσε: «Με ένα κομμάτι που θα ένιωθα απόλυτα σίγουρη, θα πήγαινα. Γιατί όχι;».

Τέλος, για την πρώτη της εκλογική εμπειρία  είπε: «Ψήφισα. Αισθάνθηκα μια ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης όφειλα να το κάνω κι έτσι έπραξα».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η Ελλάδα είναι η βασίλισσα της παρεμβατικότητας»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Έκανε «δοκιμαστικό» για την εκπομπή του Λιάγκα; Η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα