Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το συγκλονιστικό κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Με ένα total black, βελούδινο κουστούμι Armani – και, μάλιστα, φορώντας το σακάκι με τον πιο θηλυκό, sexy τρόπο σε ρόλο top- η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και ήταν μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις του event!

Καλεσμένη του οίκου Armani Beauty, που για άλλη

μια χρονιά υποστήριξε τη διοργάνωση ως Επίσημος Χορηγός Ομορφιάς, η Βίκυ Καγιά υποστήριξε με τον μοναδικό τρόπο της το ανδρόγυνο στυλ που ολοκληρώθηκε ιδανικά με ένα αυστηρό low bun και μακιγιάζ με πρωταγωνιστή τα χείλη.

Το beauty look της επιμελήθηκαν οι makeup artists του Armani Beauty, δίνοντας έμφαση στην λαμπερή αψεγάδιαστη επιδερμίδα και στα κόκκινα χείλη. Πρωταγωνιστής ήταν το νέο κραγιόν Lip Power στην απόχρωση 400, που πολύ συχνά και η ίδια επιλέγει, καθώς είναι το χρώμα της αυτοπεποίθησης και της δύναμης. Το look της αναδείχθηκε χάρη στο Luminous Silk Foundation, που χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το Βeauty Look της Βίκυς Καγιά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας ήταν: το κραγιόν LIP POWER 400, το makeup LUMINOUS SILK 6.5 & 5.25, το μολύβι ματιών  SMOOTH SILK EYE PENCIL Νο 4, το ρουζ A-BLUSH 30 & 32, η παλέτα σκιών EYE QUATTRO EYESHADOW PALETTE 04 FAME, η πούδρα GIORGIO ARMANI NEO NUDE FUSION POWDER No6.5 & No8, η μάσκαρα EYES TO KILL CLASSIC MASCARA No1.

« Ήταν μια μαγική και ξεχωριστή εμπειρία, περάσαμε ονειρεμένα. Ευχαριστώ Armani!” δήλωσε η Βίκυ Καγιά που μας καθήλωσε για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Get ready with me: Η Hailey Bieber μας δείχνει την προετοιμασία της για το Met Gala 2021! 

Jennifer Aniston: Πίσω από το όνομα του clean beauty brand της, υπάρχει ένας προσωπικός λόγος

Όλα τα beauty looks της Φαίης από το Πρω1νό και tips για να τα πετύχεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα