Έξαλλη η Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είστε γελοίοι, το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε»

Έξαλλη έγινε η Ντόρα Μακρυγιάννη με διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο που αναφέρουν πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού…

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος», μετά από φωτογραφίες με μώλωπες που δημοσίευσε από τα backstage του σήριαλ στα social media, έγινε “θέμα” σε sites πως έπεσε θύμα ξολαδαρμού.

Ωστόσο,

η Ντόρα Μακρυγιάννη τοποθετήθηκε σήμερα (18/9) μέσα από το Instagram της και ξέσπασε μέσω stories κατά των clickbait στα sites που χρησιμοποίησαν το όνομά της για ένα θέμα τόσο σοβαρό.

«Πραγματικά θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει. Σε ποιον Θεό πιστεύετε. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στα προφίλ σας. Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο “Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού” για να μπει ο κόσμος μέσα για να δει τι μου συνέβη, ενώ είναι φωτογραφία από τα backstage του Ήλιου. Πραγματικά είστε γελοίοι!

Εάν βρω τρίτο site, δεν ξέρω τι να πω. Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο για να εξηγηθούμε δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, πολύ περισσότερο είναι ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα σαν τίτλο πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, για έναν ακόμη ξυλοδαρμό. Που οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη, να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείται για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε», τόνισε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

Πρεμιέρα για το The Voice: Δείτε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού ως coach!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Full in love ο Λούκας Γιώρκας: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Keywords
Τυχαία Θέματα