Βικτώρια Καρύδα: Η τούρτα για τα γενέθλια του νεκρού συζύγου της και τα γράμματα των παιδιών της

Στις 31 Οκτωβρίου του 2018 ο γνωστός επιχειρηματία και σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μακρής, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους.

Την περασμένη Κυριακή (21/6), δύο περίπου χρόνια μετά, η σύζυγός του και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μίλησε στο Πρώτο Θέμα με αφορμή τη δίκη που ξεκινά σε λίγες μέρες για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως τα παιδιά της είδαν το βίντεο με την επίθεση στον πατέρα τους.

«Όλα αυτά που γράφουν για περιουσίες και επιχειρήσεις του Γιάννη είναι παραμύθια.

Οικονομικά περνάω πολύ δύσκολα. Η ανάγκη να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου και να μην τους στερήσω τίποτα, όπως ακριβώς μας φρόντιζε ο άντρας μου, με οδήγησε στο να ανοίξω ένα e-shop. Κάποιοι αυτό το παρεξήγησαν και άρχισαν να μιλούν και να λένε διάφορα γιατί δε γνωρίζουν τις ανάγκες που υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Τα σχολεία των παιδιών και η καθημερινότητά τους. Και δεν έχω δικαίωμα να τους τα στερήσω», τόνισε η ίδια.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είχε πει!

Λίγες ημέρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή Live News και έδωσε τη δική της απάντηση για τον φερόμενο ως εκτελεστή και τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην Eλληνική Δικαιοσύνη.

«Εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς. Άνθρωποι που ζούσαν με άλλα ονόματα (τα κατονομάζει) και έχουν απελαθεί από τον Καναδά για πράξεις βίας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αγγέλους. Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Eλληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εχθές (27/6), λοιπόν, ο Γιάννης Μακρής αν βρισκόταν στην ζωή θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα γινόταν 48 ετών…

Για τον λόγο αυτό, η Βικτώρια Καρύδα έκανε ένα τρισάγιο στη μνήμη του, ενώ του πήρε και μια τούρτα. Ωστόσο, αυτό που συγκινεί περισσότερο είναι τα γράμματα που ετοίμασαν τα παιδιά του, στα οποία όπως είναι λογικό λείπει πολύ.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Βικτώριας Καρύδα που ραγίζουν καρδιές…

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Μύρωνας Στρατής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Παντρεύτηκαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη!

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Keywords
Τυχαία Θέματα