Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η εξέταση DNA – Τι βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο κι όλοι παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις.

Το πρωί της Κυριακής 23/1, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκε η ανάλυση του DNA από ευρήματα που περισυνέλλεξαν οι Αρχές στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της 24χρονης έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα, αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της.

Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και στον ίδιο.

Ταυτόχρονα, δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας. Στοιχείο που δείχνει, σε πρώτη φάση, ότι ένα άτομο άφησε πάνω της το DNA του, χωρίς βέβαια να αποκλείεται εμπλοκή άλλου προσώπου.

Μεγαλύτερο φως στην υπόθεση πρόκειται να δείξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που πρόκειται να βγουν εντός της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο που δημοσίευσε με τη 17χρονη κόρη της, Μελίνα

 Απίστευτο ξέσπασμα από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δημόσια στήριξη στον Κοψιάλη και οι αιχμές για την επίθεση εναντίον του

 Σπύρος Παπαδόπουλος: Το «καρφί» για το τέλος του «Στην υγεία μας ρε παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα