Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: «Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να ανοίξει ξανά ένας κύκλος»

Τη Βάσω Λασκαράκη συνάντησε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της το μεσημέρι της Παρασκευής! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην παρουσιάστρια για την οικογένειά της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να πάρει την απόφαση να προχωρήσει στην προσωπική ζωή της μετά το διαζύγιο, τα ταξίδια αλλά και τα επαγγελματικά της.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή, η Βάσω Λασκαράκη

είπε:«Δεν ξέρω! Νομίζω ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντιούνται, δεν νομίζω ότι συμβαίνει τυχαία. Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει στο κάρμα αλλά μερικές φορές τα πράγματα με οδηγούν εκεί γιατί μου το δείχνει η ζωή. Όταν το άφησα να γίνει, είπα ότι αυτός ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος και αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει ξανά ένας κύκλος».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τότε, που ξεκίνησε η σχέση δεν θεωρούσα ότι ήμουν έτοιμη. Είχα πολλές ανασφάλειες, πολλές αγωνίες, δεν κοιμόμουν… Όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα αλλά κάποια στιγμή είπα ότι θα αφεθώ κι ας με πάρει και με σηκώσει… Όταν καταλαβαίνεις ότι τα λάθη πρέπει να συμβαίνουν για να σε πηγαίνουν παρακάτω κι όχι για να τιμωρείς τον εαυτό σου, νομίζω απελευθερώνεσαι από πολλά πράγματα».

Όσον αφορά τα ταξίδια που λατρεύει να κάνει, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Εμείς κουνιόμαστε πολύ! Μπαίνουμε και στο αμάξι κι όπου μας βγάλει, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Εδώ πήγαμε με τα παιδιά με το αμάξι στο εξωτερικό και τους είχα κάθε ημέρα σε άλλη πόλη. Ήταν οκτώ ημέρες αυτό το ταξίδι. Πέρασα τέλεια! Εμένα μόνο ταξίδια δώσ’ μου και τίποτα άλλο. Και τα παιδιά πέρασαν καλά. Προσαρμόζονται μέσα στο σύνολο της οικογένειας. Είδαν τα πράγματα που έπρεπε να δούνε…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή Παπαδοπούλου: «Όταν η γιατρός είπε ότι η κύηση δεν θα πάει καλά, ένιωσα πως γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον Snik είμαστε πολύ αγαπημένοι, θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς»

Το φλερτ του Παππά στο Survivor: «Με κοιτούσε στο επίμαχο σημείο, μου έλεγε αν είμαι ελεύθερη και πως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα