Βασίλης Νομικός: Το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει 3 μήνες στο κρεβάτι και το βίντεο από το παρελθόν με την Κορομηλά

Με ένα βίντεο από το παρελθόν, ο Βασίλης Νομικός θυμήθηκε και περιέγραψε μια δική του δυσάρεστη εμπειρία. Μια εμπειρία αναγκαστικού εγκλεισμού στο σπίτι, όταν ένα τροχαίο ατύχημα που είχε, τον καθήλωσε στο κρεβάτι για τρεις μήνες.

«Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου.
”Άγγελε μου τύραννε μου”

Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο ”κορονοϊός”Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Η διάγνωση άσχημη,κακή. Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή… Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες! Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι. Δύσκολο διάστημα. Πολύ δύσκολο.

Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος. Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία? Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό,τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου? Η απάντηση μια και μοναδική. Μένουμε στο σπιτάκι μας!
(το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)», έγραψε στο μήνυμά του ο Βασίλης Νομικός  δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το Ciao στο οποίο η Ρούλα Κορομηλά αναφέρεται στο ατύχημα του.

Ο ίδιος θέλησε με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα του «Μένουμε σπίτι» προκειμένου να βγούμε υγιείς από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. ”Άγγελε μου τύραννε μου” Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο ”κορονοϊός”Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου.Η διάγνωση άσχημη,κακή.Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή…Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες!Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών.Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.Δύσκολο διάστημα.Πολύ δύσκολο.Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος.Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία?Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό,τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου?Η απάντηση μια και μοναδική.Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Nomikos (@nomikosvasilis) στις 19 Μάρ, 2020 στις 2:24 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η μητέρα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου και η τιμωρία της ήταν…»

Συγκινεί η Δούκισσα Νομικού: “Έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα…”

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προειδοποιεί: “Καλά θα κάνουν οι ηγέτες κάποιων χωρών…”

Keywords
Τυχαία Θέματα