Βασιλική Τρουφάκου: Θέλει να γίνει μανούλα;

Η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου έδωσε συνέντευξη στη Real News και μίλησε και για τη μητρότητα και για το αν θα ήθελε σύντομα να γίνει μανούλα.

Η γνωστή ηθοποιός είπε: «Στα 32 µού περνά η σκέψη δηµιουργίας οικογένειας και παιδιών, αλλά το σκέφτοµαι ήπια, δεν έχω αγωνία. ∆εν βιώνω την αγωνία τού ότι έχω έναν στόχο να καταφέρω. Την υγειά µας να έχουµε και όπως πάει», απαντά. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει µαθήµατα ρωσικών και πιάνου. «Μου αρέσει πολύ ο ήχος της ρωσικής γλώσσας», εξηγεί. Όσο

για το νοικοκυριό; «Μένω µόνη µου τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά δεν µου πολυαρέσει να µαγειρεύω, γιατί είναι µια διαδικασία που θέλει προετοιµασία πριν και καθάρισµα µετά και δυστυχώς δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο καθηµερινά. Οταν έχω χρόνο, το κάνω µετά χαράς για τους φίλους µου. Αν και έχω πολλούς φίλους εντός του χώρου, οι καλύτεροί µου φίλοι είναι εκτός. Εµείς οι ηθοποιοί έχουµε πολλή αγωνία για την εικόνα µας, την εργασία και την ανεργία µας. Το να κάνω παρέα µε άτοµα εκτός χώρου εµένα µε ξεκουράζει».

Διαβάστε ακόμα: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για τον Θέμο Αναστασιάδη και συγκινεί: «Μακάρι να μπορούσα να του δώσω το φιλί της ζωής»

Keywords
Τυχαία Θέματα