Τα 3 fun make up looks που πρέπει να υιοθετήσετε την εβδομάδα που έρχεται

Είμαστε πλέον στον Φεβρουάριο. Είναι ένας fun μήνας και ο τελευταίος του χειμώνα, τυπικά τουλάχιστον. Επίσης έρχονται οι Απόκριες, που σημαίνει ότι επιτρέπεται ένα χαριτωμένο look. Make up look. Ξεχάστε για λίγο τα κλασικά και βαρετά. Ναι, ακόμη και στο γραφείο, γιατί για τις βραδινές εξόδους δεν το συζητάμε, επιβάλλονται.

Οι make up artists έκαναν και πάλι το θαύμα τους στα παρασκήνια των ανοιξιάτικων shows και μας χάρισαν εμπνευσμένα looks γεμάτα χρώμα και ιδιαίτερες

υφές. Και έχουν δίκιο αφού κάποιες φορές το make up πρέπει να είναι χαρούμενο, με ένταση και εξεζητημένες πινελιές που κάνουν τη διαφορά.

Εμείς επιλέξαμε τρία πολύ αγαπημένα looks. Τολμήστε να τα υιοθετήσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Ας τα δούμε:

Παστέλ αλλά έντονα: Τολμήστε το χρώμα. Και όχι δεν εννοούμε το cherry που επικράτησε όλο τον χειμώνα αλλά το πράσινο, το γαλάζιο και το μπλε ρουαγιάλ. Και μάλιστα συνδυαστικά. Για να πετύχετε το συγκεκριμένο look κάνετε περίγραμμα με ένα πράσινο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Με το μπλε ρουαγιάλ μολύβι θα κάνετε το περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο και στην συνέχεια θα απλώσετε γαλάζια σκιά, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης, στο πάνω βλέφαρο. Αν θέλετε ακόμη πιο fun look απλώστε μπλε μάσκαρα πάνω και πράσινη κάτω.

Καφέ Χείλη: Είναι γλυκό, γήινο, 90’s αλλά όχι βαρετό. Συνδυάστε το καφέ κραγιόν με ελάχιστη ποσότητα απαλής μπεζ σκιάς στα μάτια, δύο στρώσεις μάσκαρα και την ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά. Η ματ, τέλεια επιδερμίδα θα το αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρωτότυπες Αποχρώσεις: Ανακαλύψτε τους ιδιαίτερους τόνους σε σκιές, κραγιόν και blush. Όχι άλλο ροζ, κόκκινο και nude. Απλώστε στα χείλη μια ιδιαίτερη μοβ απόχρωση που περιέχει μπλε και πράσινους υποτόνους. Συνδυάστε το με μια αχνή κίτρινη σκιά που δημιουργεί την ωραιότερη αντίθεση ever. Τονίστε τα φρύδια και κρατήστε την επιδερμίδα ματ.

Διαβάστε ακόμη:

Οι ανοιξιάτικες εσάνς που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα!

Blush: Γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση για εσάς;

Keywords
Τυχαία Θέματα