Βασιλική Μιλλούση: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στη βάπτιση των παιδιών της -Περήφανος νονός ο Χρήστος Μάστορας!

Μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τη Βασιλική Μιλλούση και τον  Λευτέρη Πετρούνια καθώς βάφτισαν τις κορούλες τους!

Η γλυκιά μανούλα άρχισε τις προετοιμασίες από νωρίς για την βάπτιση των παιδιών, φτιάχνοτας το μαλλί της αλλά και το μακιγιάζ της από έμπειρους επαγγελματίες.

Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση έκανε και τα ανάλογα stories στο Instagram από την όλη προετοιμασίας της, δείχνοντας στου διαδικτυακούς της φίλους τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ της.

View
this post on Instagram

A post shared by Theoni Stravokefalou (@theoni_stravokefalou)

Το ραντεβού, ωστόσο, δόθηκε στις 18:00 μ.μ στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 πήρε το όνομα Ελένη.

Νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μάλιστα μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία από το μυστήριο με το μαρτυρικό του που έγραφε: «νονός».

Σε άλλο InstaStory του, ο Χρήστος Μάστορας ποζάρει με καλό του φίλο λίγο μετά το μυστήριο!

Από την άλλη, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, την μικρή Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, αλλά και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Διαβάστε περισσότερα:

Alessia Demetz: Η σύντροφός του Αλέξη Παππά διέγραψε την κοινή φωτογραφία τους στο Instagram

Euro 2020: Κατέρρευσε παίκτης της Εθνικής Δανίας στο ματς με τη Φινλανδία –Οι εικόνες των συμπαικτών του να προσεύχονται (βίντεο)

Σοφία Βόσσου: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για την περιπέτεια της υγείας της -«Έφτασα 37 κιλά-Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα»

Keywords
Τυχαία Θέματα