Η Kaia Gerber δεν πάει πουθενά χωρίς αυτά τα δύο προϊόντα μακιγιάζ!

Είναι μόλις 19 χρονών κιόμως η καριέρα της ήδη βρίσκεται σε τροχιά supermodel και αυτό δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου πως είναι κόρη του Supermodel (με S κεφαλαίο), Cindy Crawford.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Η Kaia Gerber ήδη έχει στο portfolio της ποθητές συνεργασίες, όπως αυτή με τον Marc Jacobs για το iconic άρωμά του Daisy, έχει γίνει εξώφυλλο στα μεγαλύτερα

περιοδικά μόδας, το μέλλον της προβλέπεται υπέρλαμπρο και, παρόλα αυτά, πατάει γερά τα πόδια της στη γη και είναι ένα από τα πιο cool άτομα του χώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Kaia αποκάλυψε το μεγαλύτερο beauty μυστικό που έμαθε από τη μαμά της: “Η μαμά μου είναι το δικό μου beauty icon και μέσα στα χρόνια μου έχει δώσει τόσα πολλά tips! Το πιο αγαπημένο μου από όλα, να απλώνω σε όλο το πρόσωπό μου αγνό έλαιο βιταμίνης Ε για λαμπερή επιδερμίδα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Όσο για τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν αποχωρίζεται ποτέ “Είναι το κραγιόν Rouge Volupte Shine του Yves Saint Laurent, είνα τόσο υπέροχα αυτά τα κραγιόν.. και μετά, το Touche Eclat Highlighter – δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά τα δύο προϊόντα. Δεν θα με δείτε ποτέ χωρίς αυτά, τα έχω πάντα μαζί μου”, είπε το διάσημο μοντέλο – και ειδικά για το θρυλικό Touche Eclat, αυτό το μαγικό “στυλό” λάμψης, θα συμφωνήσουμε μαζί της πως είναι must σε κάθε νεσεσέρ!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό το νέο highlighter δίνει την πιο τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα!

Το καινούριο mani της Heidi Klum είναι το πιο color-φουλ του καλοκαιριού!

Γιατί η Chrissy Teigen λούζεται με… σαπούνι πιάτων;

Keywords
Τυχαία Θέματα