Βασιλική Ανδρίτσου: Ξετρελαμένη με την κόρη της! Όσα αποκάλυψε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ερχομό της!

Από τον περασμένο Φεβρουάριο που κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, η Βασιλική Ανδρίτσου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ευτυχία της φαίνεται σε κάθε της βλέμμα και χαμόγελο, αφού η ίδια πιο ήρεμη και γλυκιά από ποτέ μιλά με αγάπη για το πλασματάκι που έχει έρθει στη ζωή της και αναρωτιέται τι έκανε πριν την αποκτήσει.

“δεν ξέρω τι έκανα τόσα χρόνια χωρίς το παιδί μου. Νιώθω πολύ μεγάλη τύχη. Αυτό που ζω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν, είναι χίλιες φορές καλύτερο. Όσες είστε μάνες το καταλαβαίνετε αυτό που λέω, ανέφερε συγκεκριμένα η Βασιλική Ανδρίτσου

στον φίλο της Νίκο Μουτσινά συγκινημένη που βρίσκεται στο πλατό που γνώρισε τον άντρα της την εποχή που έκαναν το “Κόκκινο Δωμάτιο”.

“Με το θέμα της εργασίας έχω κάποιες απαιτήσεις. Δεν μπορώ να δουλεύω έτσι όπως δούλευα. Δεν θέλω βασικά. Θέλω να δουλεύω όσο χρειάζεται, για να κάνω και τη δουλειά που μου αρέσει, αλλά αναγκαστικά θα πάει πίσω η καριέρα. Το ξέρω. Εγώ δεν συμφωνώ πως όλα γίνονται. Κάτι θα πάει πίσω. Για εμένα”, ανέφερε σχετικά με το αν θα επιστρέψει στη δουλειά.

Διαβάστε ακόμα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: “Δεν τσακώνομαι με κανέναν, αλλά δεν μπορώ να έχω σχέσεις με κάποιον που…”

«Ο κόσμος θεωρεί ότι είμαι μια ξεδιάντροπη που μπαίνει ανάμεσα στα ζευγάρια…»

Keywords
Τυχαία Θέματα