Βανέσσα Αδαμοπούλου: «Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε πάντα κοντά για το παιδί»

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα με αφορμή της live εμφανίσεις της σε μαγαζί των βορείων προαστίων. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και την επικοινωνία που έχουν για χάρη του γιου τους, μίλησε για το πώς είναι ως μαμά ενώ αποκάλυψε αν τη φλερτάρουν οι άνδρες.

Σχετικά με το διαζύγιο από τον Ιωάννη Παπαζήση, η Βανέσσα Αδαμοπούλου

είπε: «Δεν με ρωτάνε συνέχεια για τον χωρισμό μου. Έχω μοιραστεί ό,τι έχω μοιραστεί σχετικά με τον χωρισμό μου από τον Ιωάννη Παπαζήση και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο».

Όσον αφορά στη σχέση που έχουν για την ανατροφή του γιου τους, η τραγουδίστρια τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολύ υγιή σχέση και είμαστε πάντα κοντά για το παιδί. Το πιο βασικό για ένα ζευγάρι που χωρίζει και έχει παιδί είναι αυτό. Γιατί αν δεν έχει παιδί δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, δεν ξανασυναντιέται. Όταν υπάρχει παιδί πρέπει να είναι δύο ώριμοι γονείς και δυστυχώς δεν είναι δεδομένο ότι επειδή είναι γονείς, θα είναι και ώριμοι. Υπάρχει ένας διακανονισμός για το παιδί, όχι γραπτώς, και μια πολύ καλή συνεννόηση».

Για τον ρόλο της ως μητέρα, η Βανέσσα Αδαμοπούλου ανέφερε: «Είμαι αρκετά καλή μαμά. Είμαι αυστηρή όσο πρέπει με τον γιο μου. Βάζω τα όρια όσο πρέπει, κάποιες φορές καταπατούνται. Το διαχειρίζομαι όπως όλα τα άλλα, όταν μου ζητάει αδελφάκι».

Παράλληλα, η ίδια μίλησε και για την απόφαση να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν “έφυγε” από τη ζωή η μαμά μου. Ήταν το σωστό timing. Τώρα δεν το χρειάζομαι, μπορεί στο μέλλον να το χρειαστώ ξανά».

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή της, η Βανέσσα Αδαμοπούλου απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση και αρκέστηκε να δηλώσει: «Αν δεν υπάρχει έρωτας στη ζωή μας, σημαίνει ότι έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε. Με φλερτάρουν οι άντρες, δεν έχω παράπονο».

Διαβάστε ακόμα:

 Ράνια Θρασκιά: «Σταμάτησα να κάνω bullying στον εαυτό μου για πράγματα του παρελθόντος»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τις φήμες χωρισμού

 Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο απίστευτος λόγος που ασφάλισε τον γιο του στη Γαλλία

Keywords
Τυχαία Θέματα