Νίκος Μουτσινάς: Η όλο νόημα απάντηση στον Τριαντάφυλλο μετά τη δήλωση ότι δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το «All Star Survivor», με ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών που θα συμμετάσχουν να έχει ήδη υπογράψει και συνεπώς να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί έντονα ότι θα βρίσκονται στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης είναι και ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει αρκετά ραντεβού με την παραγωγή του Survivor, μιας και επιθυμεί να ζήσει ξανά την εμπειρία του παιχνιδιού, ωστόσο έχει

κάποιες ενστάσεις όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι. Συνεπώς αναμένουμε ποια θα είναι η τελική απόφασή του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, λοιπόν, στο «Πρωινό μας», ο Τριαντάφυλλος επισήμανε πως αν αποδεχτεί την πρόταση να πάει στο «All Star Survivor», θα ζητήσει από την παραγωγή να μπει όρος στο συμβόλαιο ώστε να μην πάει ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι».

Ο τραγουδιστής είναι ενοχλημένος με τον παρουσιαστή εξαιτίας των σχολίων που έκανε για εκείνον μέσα από την εκπομπή του, όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. Ο Τριαντάφυλλος δεν ξεχνά και συνεπώς η κόντρα τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η παραπάνω δήλωση του τραγουδιστή προβλήθηκε σήμερα στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να δίνει τη δική του απάντηση: «Παιδιά, να σας πω, εγώ ένιωσα αυτή τη στιγμή ότι κέρδισα το Bachelor. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει, μόνο αυτό με νοιάζει. Απλά ενημερώνω ότι τα συμβόλαια της Acun Medya περνάνε από το Καλό Μεσημεράκι, οπότε, θα δούμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τις φήμες χωρισμού

 Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο απίστευτος λόγος που ασφάλισε τον γιο του στη Γαλλία

 Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η κόρη τους Lilibet κάνει τα πρώτα της βήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα