Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν σκεφτόμαστε με τον Πέτρο να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και σχολίαζε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Τάσο Τεργιάκη και την Άρια Καλύβα τα θέματα της εκπομπής.

Λίγο πριν προβληθεί ένα βίντεο με τις δηλώσεις του συντρόφου της, Πέτρου Πυλαρινού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ρωτήθηκε για τη σχέση τους και αν σκέφτονται το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Τότε, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς η ίδια θα προέβαινε σε αυτό το βήμα σε περίπτωση που ήθελαν να κάνουν ένα παιδί. Ωστόσο,

ούτε αυτό είναι κάτι που επιθυμούν αυτή την περίοδο.

«Μένουμε μαζί τρία χρόνια, όσο είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή μένουμε μαζί. Δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, νομίζω ότι είμαστε μία χαρά έτσι. Δεν είναι ότι φοβόμαστε.

Αλλά όταν είσαι μία χαρά και δεν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα παιδί, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις γάμο. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή την ανάγκη.

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω παιδί. Είναι καλό παιδί ο Πέτρος. Αυτό που με εκνευρίζει με τον Πέτρο ότι είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Με το ζόρι μιλάει. Το έχω συνηθίσει πια, έχουμε βρει τους τρόπους. Το έχω μάθει. Εγώ μιλάω πολύ», ήταν τα λόγια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα σύνορα μόνος μου 5μιση χρονών σε ένα ταξί»

 Στο νοσοκομείο η Τζένη Μπότση – Η αποκάλυψη για το χειρουργείο που έκανε

 Πολύ δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή -«Έφυγε σήμερα το πρωί ο πατέρας μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα