Atelier Jolie: H Angelina Jolie δημιουργεί ένα νέο Fashion Brand και ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε

Η Angelina Jolie ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στον χώρο της μόδας. Όπως αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο brand μόδας.

Με το όνομα Atelier Jolie, το brand θα είναι μια δημιουργική συλλογή που η ηθοποιός λέει ότι θα είναι ένα μέρος «όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν». Τα πρώτα κομμάτια πρόκειται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο και θα είναι ένα μέρος «για δημιουργικούς

ανθρώπους που θα συνεργάζονται με μια εξειδικευμένη και ποικιλόμορφη οικογένεια ειδικών ραπτών, μοτίβων και τεχνιτών από όλο τον κόσμο», πρόσθεσε η Jolie.

Μια πηγή από τον περίγυρο της ηθοποιού δήλωσε στο PEOPLE ότι η προσπάθεια αυτή “υπάρχει πολλά χρόνια. Η ίδια δημιουργεί έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι, εστιάζοντας στη δεξιοτεχνία και την ποιότητα, κάτι που οδηγεί σε λιγότερα απόβλητα».

Η Jolie έγραψε στη λεζάντα της στο Instagram ότι η ιδέα «πηγάζει από την εκτίμησή μου και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς ράφτες και κατασκευαστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια». 

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Το Atelier Jolie θα χρησιμοποιεί μόνο leftovers, ποιοτικό vintage υλικό και υφάσματα deadstock (γνωστά και ως πλεόνασμα). Επιπλέον, θα επιτρέψει στους λάτρεις της μόδας να επισκευάσουν και να ανακυκλώσουν τα ρούχα τους για να δώσουν νέα πνοή σε αυτό που διαφορετικά θα είχε χαθεί.

© Samir Hussein/ WireImage /Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide Ρίγες: Το πιο επαναστατικό print έρχεται για να ομορφύνει τα καλοκαιρινά μας looks

Παντελόνι από το πρωί ως το βράδυ: Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο hot καλοκαιρινά σύνολα

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα