Τζένη Διαγούπη: «Ο Φιλιππίδης δεν μας έδειξε ποτέ στα γυρίσματα ότι ήταν αγχωμένος με όσα ακουγόντουσαν»

Στην εκπομπή «Love it» και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Καλλίνη παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Διαγούπη, Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αφού οι δυο τους συμμετείχαν στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ενώ πήρε θέση στην απόφαση των καναλιών να προβάλλουν σε επανάληψη σειρές που συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά και τις καταγγελίες, η Τζένη Διαγούπη ανέφερε: «Μπορώ να σου πω τίμια πως αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν το ζήσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα

στη σειρά γιατί απομακρύνθηκε μέσα σε μία εβδομάδα με πρωτοβουλία του καναλιού, ήταν πρωταγωνιστής.

Δεν ήταν λύση να σταματήσει η σειρά γιατί δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτή. Δεν μας έδειξε ποτέ ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι ήταν αγχωμένος με όλο αυτό και πρέπει να πω ότι ήταν άψογος επαγγελματίας. Αυτοί που το γνώριζαν είναι «φοβεροί» γιατί όταν κλείνει μια πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα».

Σχετικά με την απαγόρευση προβολής επαναλήψεων των σειρών που συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, η ηθοποιός δήλωσε: «Συμμετέχω σε μια σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, οπότε δεν θα τα δούμε ξανά αυτά τα επεισόδια. Δεν ξέρω για πόσο θα διαρκέσουν αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα γιατί για τα πάντα θα αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Γνωρίζω ότι κάποια χρήματα χάνονται από τις επαναλήψεις, αλλά νομίζω ότι κοινωνικά δεν θα ήταν σωστό να προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι. Για να επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι στην τηλεόραση πρέπει να βρουν κάποιους να συνεργαστούν. Πιστεύω ή θα ήθελα να μην βρουν συνεργάτες».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Τζένη Διαγούπη:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό 28/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Ρούλα Κορομηλά: Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου του κορονοϊού και αποκαλύπτει τις παρενέργειες

Ιωάννα Μαλέσκου: Σχολιάζει το χθεσινό concept του GNTM -«Δεν μου άρεσε, ένιωσα περίεργα ως γυναίκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα