Άγριες Μέλισσες-Spoiler Alert: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο που εξασφάλισε το Πρω1νό

Οι “Άγριες Μέλισσες”, η Νο 1 σειρά των δύο τελευταίων χρόνων, επέστρεψαν εχθές (27/9) μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, προκειμένου να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας τους, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη!

Σήμερα το πρωί (28/9), μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής έκανε ένα spoiler στο Πρω1νό σχετικά με τη σειρά, ενώ προβλήθηκαν και αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις 21:00 το βράδυ.

«Έχουμε το ξεκίνημα της μεγάλης δίκης. Η δίκη του Δούκα, τον οποίο

ευνοεί όμως το καθεστώς, γιατί γίνεται στο καθεστώς της 21ης Απριλίου. Αυτοί θέλουν να βρουν έναν άνθρωπο – σύμβολο που να ταυτιστούν μαζί του, επομένως θα έχει άλλη μεταχείριση από αυτή που θα είχε αν γινόταν η δίκη λίγο νωρίτερα. Υπάρχει, όμως, ένας αστάθμητος παράγοντας, έρχεται από το Παρίσι για να καταθέσει ενάντια στον πατέρα της, η Πηνελόπη. Θέλει να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο για τον θάνατο του άνδρα της», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 2: Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης, παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου, θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους; Ο Ακύλας μαθαίνει πως η κόρη του, Κορίνα, έχει σχέση με τον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της, αλλά εκείνη την απειλεί πως θ΄ αποκαλύψει το μυστικό της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρ’ ότι είναι αδελφός του Δημήτρη Ορφανίδη. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής κάτι του κρύβει, καθώς βλέπει τα χρέη να αυξάνονται, ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα, και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο. Τι απόφαση θα πάρουν με τον Λάμπρο; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη όταν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα;

Διαβάστε ακόμα:

Η Ντόρα Μακρυγιάννη στο Πρω1νό: «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις»

Ο Γιώργος Λιάγκας “καρφώνει” το GNTM: «To concept είναι φωτογράφιση για να ερεθίσετε τον γείτονα»

Keywords
Τυχαία Θέματα