Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές στην 26χρονη κόρη της, Αμαλία, για τη γιορτή της

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, καθώς ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της! Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Πάτμο – όπως συνηθίζει να κάνει σε περίοδο διακοπών – μιας και εκεί είναι η εξοχική κατοικία της και συγχρόνως ο παράδεισός της.

Πέρα από τον Παναγιώτη – Αντώνιο Κικίλια, ο οποίος είναι πλέον 2,5 ετών, μαζί της στο νησί είναι και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα επέστρεψαν στην Ελλάδα για

τις διακοπές τους, συνεπώς δεν γινόταν να μην επισκεφτούν την Πάτμο, όπως φυσικά και ο Μάξιμος που χαίρεται το καλοκαίρι πριν ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι τρισευτυχισμένη που βρίσκεται στο αγαπημένο της μέρος με όλα τα παιδιά της και απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί τους. Όλοι έχουν ανάγκη από ξεκούραση, ξεγνοιασιά και μπόλικες βουτιές στη θάλασσα.

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή της πρωτότοκης κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και της ευχήθηκε δημόσια γι’ ατή την ξεχωριστή ημέρα.

«Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ίσμα Τουλάτου: Συγκινεί το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ – Τα τελευταία λόγια πριν καταρρεύσει

 Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Survivor

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός;

Keywords
Τυχαία Θέματα