Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον ημιτελικό του «Survivor All Star»

Ο ημιτελικός του «Survivor All Star» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο.

Μπορεί η παράδοση να θέλει όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι να βρίσκονται ξανά στον ημιτελικό και τον τελικό, ωστόσο χθες είχαμε πολλές απουσίες. Ανάμεσά τους και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η επιχειρηματίας αποτελεί μία από τις παίκτριες που δεν μπήκαν από την αρχή στο «Survivor All Star», ωστόσο το ταξίδι της δεν ήταν και τόσο μεγάλο. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

χάρηκε αυτή την εμπειρία, όμως στάθηκε αδύνατο να παρευρεθεί στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

Η ίδια περνάει μια περιπέτεια με την υγεία της και, μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει μια ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν. Χθες, λοιπόν, παρακολούθησε τον ημιτελικό από το σπίτι της και αποκάλυψε τον λόγο της απουσίας της μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

«Η υγεία μου δεν μου επέτρεψε να βρεθώ κοντά σας. Παρ’ αυτά καλή επιτυχία σε όλους ας κερδίσει ο καλύτερος», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα