Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε στον αέρα – «Δεν μπορώ να τους εξηγήσω ρε»

Με αφορμή το περιστατικό με τον Νίκο Οικονομόπουλο – που ένας θαμώνας του πέταξε λουλούδια στο πρόσωπο, προκαλώντας την αντίδρασή του – ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη διαφώνησαν στον αέρα του «Καλοκαίρι yes» για τον τρόπο που χειρίστηκε ο τραγουδιστής το θέμα.

«Θέλεις να μου πεις τώρα ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος, τεράστιος καλλιτέχνης, τραγουδούσε και ο άλλος του πετούσε τα λουλούδια και δεν του έκανε νόημα να ηρεμήσει και ήρθε μετά το ξέσπασμα.

Έγινε 10-15 φορές, επειδή το ξέρω, οπότε… Για να κάτσεις μπροστά στον Οικονομόπουλο πρέπει να είσαι και κάποιος.

Σταματήστε να λέτε τα μπουζούκια και το Μέγαρο…», ήταν τα πρώτα λόγια του Τριαντάφυλλου.

Τότε, η Μαριάντα Πιερίδη εξέφρασε την έντονη διαφωνία της, λέγοντας: «Είχε τόσα χρήματα να πετάξει τόσα λουλούδια; Μπράβο στον πελάτη… Όταν δεν θέλεις λουλούδια, πας και τραγουδάς σε άλλα μαγαζιά που δεν έχουν. Δεν μπορείς να ελέγχεις τον πελάτη από κάτω πού θα πετάει τα λουλούδια».

«Καλά πλάκα μας κάνεις τώρα; Θα διαλέγεις τα μαγαζιά με τα λουλούδια; Είναι δυνατόν; Όταν ο άλλος σου λέει πιο ήρεμα πέταξέ τα, πιο χαμηλά. Μπορεί να τραυματιστείς, εγώ το έχω δει αυτό μπροστά μου. Τι τραβάω, δεν μπορώ να τους εξηγήσω ρε», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για «Happy Day»: «Ήρθε απροσδόκητα αλλά ήρθε για να μείνει»

 Ελεονώρα Μελέτη: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Mega Καλημέρα» -Η ανακοίνωση για την αλλαγή ώρας

 Σοφία Χατζηπαντελή: Οι πρώτες δηλώσεις για το «My Style Rocks» – Η αναφορά στην Παπαγεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα