Ελεονώρα Μελέτη: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Mega Καλημέρα» -Η ανακοίνωση για την αλλαγή ώρας

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σε πολύ λίγες μέρες η εκπομπή «Mega Καλημέρα» στο Mega!

Ο τηλεοπτικός σταθμός έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ, όπου μας ενημερώνει για τη νέα ώρα της infotainment εκπομπής αλλά και την ημερομηνία που θα ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, το «Mega Καλημέρα» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 07:40.

«Από ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο έως το πιο καυτό παρασκήνιο. Ερχόμαστε!» λέει η Ελεονώρα Μελέτη

στο τρέιλερ.

Το «Mega Καλημέρα» επιστρέφει ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού η παρουσιάστρια θα έχει κάποια νέα πρόσωπα στο πλευρό της, μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού και της Άννας Ζηρδέλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην εκπομπή θα δούμε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τη Νανά Παλαιτσάκη, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές και έκανε τον απολογισμό της μετά την επιστροφή της στις κανονικές συνθήκες της καθημερινότητάς της.

«Επιστροφή στη καθημερινότητα μετά από ένα καλοκαίρι από το οποίο κρατώ μόνο τις όμορφες στιγμές. Τις αλατισμένες από την αλμυρά της θάλασσας στιγμές, τις αυθόρμητες, τις αληθινές , τις αρετουσάριστες στιγμές σε εικόνα, σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές. Στιγμές που τις βάζω στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων ενώ βάζω και ένα τικ στο φετινό καλοκαίρι!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός: Θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά!

Open: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ με την Εύα Αντωνοπούλου

Μάνος Ιωάννου: «Νιώθω πως έχω αλλάξει προς το χειρότερο, είναι σοκ να βλέπεις…»

Keywords
Τυχαία Θέματα