Τριαντάφυλλος: Όσα είπε για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη και τις αντιδράσεις -«Έλεος πια… Ό,τι γίνεται είμαστε εναντίον κάποιου»

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω του ζεϊμπέκικου που χόρεψε το βράδυ της Πέμπτης 27/7 σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ζάππειο και έδωσε το «παρών».

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως σε μια πολύ δύσκολη και γεμάτη πένθος εβδομάδα για την Ελλάδα,

εκείνος χορεύει αμέριμνος και διασκεδάζει.

Μάλιστα, μετά τα αρρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ο Γιώργος Πατούλης θέλησε να απολογηθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζητήσει δημόσια συγγνώμη, καθώς -όπως ο ίδιος είπε- χόρεψε ζεϊμπέκικο «εντελώς λανθασμένα», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κίνησή του «μια κακιά στιγμή».

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους την ώρα που έφευγα.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», ήταν τα λόγια του Γιώργου Πατούλη.

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη

Το πρωί της Δευτέρας 31/7 η ομάδα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» σχολίασε στον αέρα το εν λόγω θέμα, με τον Τριαντάφυλλο να μη διστάζει να αντιδρά με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο Γιώργος Πατούλης και την  τοποθέτηση του Φοίβου Παπαδάκη.

«Δεν είναι δυνατόν ο Περιφερειάρχης Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο, από την στιγμή που όλη η χώρα δίνει μάχη με τις πυρκαγιές», ανέφερε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης παρουσιάζοντας το θέμα, με τον γνωστό τραγουδιστή να αντιδρά, τονίζοντας: «Τότε κι εμείς εδώ γιατί κάνουμε εκπομπή παιδιά; Έλεος πια. Ό,τι γίνεται είμαστε εναντίον κάποιου».

Τότε, ο Φοίβος Παπαδάκης απάντησε στον Τριαντάφυλλο: «Βλέπουν όμως τον κ. Πατούλη να χορεύει και οι γονείς των δύο πιλότων και νομίζω δεν είναι η στιγμή για να βλέπουμε τον Περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο. Οι πολιτικοί δεν είναι μόνο πράξη, είναι και εικόνα», με εκείνον να συμπληρώνει πως «οι πολιτικοί είναι άνθρωποι κι έχουν και τις στιγμές τους. Έτυχε τώρα σε μια στιγμή του να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Λες να μην πόνεσε ο άνθρωπος αυτός τα παιδιά που έχουν χαθεί;».


Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Γη της Ελιάς: Επεισοδιακός χωρισμός για Δήμητρα και Ορέστη – Ο νέος άνδρας στη ζωή της

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη μητρότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα