Γιώργος Λιανός: Ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη αποφάσισαν να κάνουν μια ρομαντική απόδραση και να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους!

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφτηκε την Ίμπιζα, έναν από τους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως αποκάλυψε μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δυο τους έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από υποχρεώσεις, άγχη και δουλειές.

Ο

Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη μπορεί να αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της showbiz, όμως διατηρούν χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις. Το ζευγάρι μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας και επισφράγιση της αγάπης του αποτελεί φυσικά η κόρη του, Βαλέρια.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες και βίντεο από την απόδραση που έκανε με την αγαπημένη του στην Ίμπιζα. Ο παρουσιαστής είχε ανάγκη από διακοπές και όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα το καταχάρηκε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

«Καλοκαιρινό ταξίδι», έγραψε ο Γιώργος Λιανός στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη μητρότητα

 Έλενα Χριστοπούλου – Τάμτα: Βάπτισαν τον γιο του Πάνου Γιαννακόπουλου

 Ιωάννα Μαλέσκου για τη φωτιά στο «Κρήτη TV»: «Ήρθε να μαυρίσει την ψυχή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα