Τριαντάφυλλος: «Με έχουν κερατώσει, στεναχωρέθηκα πάρα πολύ»

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να επέλεξε να μην ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο «Survivor All Star», όμως η απόφασή του να βρίσκεται στο J2US τον χαροποιεί ιδιαίτερα αφού περνά ιδιαίτερα καλά και κάνει συγχρόνως αυτό που αγαπά πιο πολύ απ’ όλα, δηλαδή το να τραγουδάει.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκαν στα παρασκήνια του μουσικού show του Alpha και συνάντησαν τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος δε δίστασε

να παραχωρήσει νέες δηλώσεις.

Μάλιστα, με αφορμή το τραγούδι που θα ερμηνεύσει αυτό το Σάββατο 27/5 με την παρτενέρ του, Φελίσια Τσαλαπάτη, με τίτλο «Δε Θα Σε Περιμένω» από την Ελένη Χατζίδου, ο ίδιος προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολογήση. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος παραδέχτηκε πως έχει βιώσει την απιστία σε παλαιότερη σχέση του και πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

«Με έχουν παρηγορήσει αρκετές φορές. Με έχουν κερατώσει, τι να κάνουμε τώρα; Δεν υπάρχει γυναίκα και άνδρας που να μην το έχει πάθει αυτό, έστω και με το να σκεφτείς κάποιον, αυτό είναι χειρότερο. Καλύτερα να πας κοπέλα μου, παρά να το σκεφτείς έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ αρχικά για αρκετό καιρό, αλλά ήταν για καλό γιατί μετά ήρθε κάτι καλύτερο στη ζωή μου. Παντού υπάρχουν γυναίκες και άνδρες. Η συμβουλή μου είναι αυτή: Αγαπάτε την πεθερά σας, τον πεθερό σας και προχωράτε».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σάκκαρη: Απαντά για την προσωπική της ζωή -«Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα»

Ρούλα Ρέβη: Στην Τήνο με τα παιδιά της για τη βάπτιση του γιου της Ρούλας Σταματοπούλου

Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση. Συμφωνείς, Ανδρέα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα