Τριαντάφυλλος: Η ανάρτηση – καρφί για τον Απόστολο Ρουβά μετά τη στάση του απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη

Μάρτυρες ενός απίστευτου καυγά έγιναν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας έχουν έρθει κατά καιρούς πολλές φορές σε ρήξη, ωστόσο στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο το ποτήρι ξεχείλισε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ξέσπασε άγρια κατά του συμπαίκτη του.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκαν να παρέμβουν ο Γιώργος Λιανός αλλά και άτομα της παραγωγής που βρίσκονταν

πίσω από τις κάμερες προκειμένου να τους σταματήσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και ο Τάκης Καραγκούνιας ανέβασαν πολύ τους τόνους και ξέφυγαν, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να τους αποβάλει από το συμβούλιο.

Ο Τριαντάφυλλος παρακολούθησε από το σπίτι του όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο και θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, σχολιάζοντας τη στάση του Απόστολου Ρουβά στον καυγά, ο οποίος είναι φίλος με τον Άρη Σοϊλέδη. Ο γνωστός τραγουδιστής – που είναι επίσης φίλος του ποδοσφαιριστή – «κάρφωσε» τον σεφ, αναφέροντας πως δεν στάθηκε στον φίλο του, όταν βρισκόταν σε αυτή την άσχημη θέση.

«Ο Άρης πέρασε δύσκολα χθες και ο καλός φίλος του, ο Απόστολος Ρουβάς, ήταν κοντά του όπως βλέπετε ρε μπαμ, μπαμ, μπαμ», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Αυτό είναι το φαβορί για την αποχώρηση της εβδομάδας

 Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος είναι πατέρας ή φερόμενος πατέρας;»

 MasterChef: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική δεκάδα;

Keywords
Τυχαία Θέματα