Survivor: Αυτό είναι το φαβορί για την αποχώρηση της εβδομάδας

Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor! Μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Κατσαούνη, τρεις ακόμα παίκτες προστέθηκαν στη λίστα και τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για τη Σοφιάννα Αβραμάκη, τον Άρη Σοϊλέδη και τη Τζο Μαριδάκη.

Και οι τρεις παίκτες δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, πετώντας, μάλιστα, τα «καρφιά» τους προς συγκεκριμένους παραλήπτες. Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να βγήκε στον «τάκο» από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος τον ψήφισε ως νικητής

του τοτέμ της ατομικής ασυλίας, όμως μετά τον σύντομο διαπληκτισμό τους, ο γνωστός ποδοσφαιριστής τσακώθηκε έντονα με τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον Γιώργο Λιανό και ανθρώπους της παραγωγής να διακόπτουν την κανονική ροή του παιχνιδιού προκειμένου να τους χωρίσουν. Και οι δύο αποβλήθηκαν από το συμβούλιο ώστε να ηρεμήσουν και να ρίξουν τους τόνους.

Τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει φωτιά τα spoilers σχετικά με το ποιος παίκτες αποχωρεί αύριο από το Survivor. Οι περισσότεροι αναφέρουν – και εμείς το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – πως η Τζο Μαριδάκη είναι εκείνη που θα μαζέψει τα πράγματά της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική δεκάδα;

 Μαρία Αλιφέρη: Μου είχε προταθεί να υποδυθώ τη “Βίρνα Δράκου” στη Λάμψη»

 Μελέτης Ηλίας: «Αν έβγαιναν από τη φυλακή ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης…»

Keywords
Τυχαία Θέματα