Τριαντάφυλλος: «Αν οι Σάκης – Μαριαλένα είχαν κινητό, πρέπει να αποχωρήσουν»

Τις τελευταίες ώρες έχει «σκάσει» ένα καινούργιο θέμα για το «Survivor All Star», αφού δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιάστηκαν με κινητό.

Η παραγωγή έχει απαγορεύσει εξ’ αρχής τη χρήση κινητών τηλεφώνων και κατ’ επέκταση την επικοινωνία με τον έξω κόσμο, κανόνες ωστόσο που δεν έχουν σεβαστεί όλοι, μιας και υπήρξαν αρκετές αποβολές.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του reality επιβίωσης φάνηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κρατούν κάτι στα χέρια τους, που θυμίζει κινητό παλαιότερης τεχνολογίας. Κι ενώ η εικόνα δεν ήταν

ξεκάθαρη, πολλοί είναι εκείνοι που δίκασαν τους παίκτες του Survivor.

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Τριαντάφυλλο και εκείνος τοποθετήθηκε σχετικά με το κινητό, που φέρεται να είχε στην κατοχή του το ζευγάρι.

«Είναι κινητό αυτό που κρατούσαν τα παιδιά; Νομίζω πρέπει να το δουν εκεί και πέρα για να είμαστε και δίκαιοι. Εγώ έτσι όπως το είδα μου έμοιαζε με βούρτσα, χτενιζόταν ο Σάκης. Φάνηκε σαν να είναι κινητό παλαιάς τεχνολογίας αλλά δεν ξέρω αν είναι. 

Αν είναι τελικά κινητό, δεν είναι καλό για κανέναν. Εδώ έφυγαν η Δαλάκα και η Ασημίνα, που είναι παίκτριες τελικού. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Δεν είναι δίκαιο για τους άλλους. Έχουν συμφωνήσει ότι αν υπάρξει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, θα αποχωρήσουν. Αυτό πρέπει να γίνει», ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ραμόνα Βλαντή: «Μπορώ να δώσω περισσότερες συμβουλές στο “Shopping Star” από την Καγιά»

 «Το τραγούδι του Victor Vernicos ήταν ανώτερο από την καρακιτσαρίστικη Eurovision»

 Πέτρος Φιλιππίδης: «Δέχεται προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς να επιστρέψει»

Keywords
Τυχαία Θέματα