Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος με τη Μαρία Αντωνά

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει ο γάμος του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά, μιας και τα εμπόδια δεν έχουν τέλος! Αρχικά, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί μετά την πρώτη καραντίνα του κορονοϊού, ωστόσο τα περιοριστικά μέτρα δεν του επέτρεψαν να κάνει πράξη την επιθυμία του.

Έπειτα, ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε στο «Survivor», οπότε τα σχέδια γάμου μπήκαν ξανά στον «πάγο». Μόλις το reality επιβίωσης ολοκληρώθηκε, ο ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος προγραμμάτισαν εκ νέου τον γάμο τους για το καλοκαίρι

του 2022 κι έπειτα για το φθινόπωρο του 2022, ωστόσο δεν μπόρεσαν να είναι συνεπείς στις προετοιμασίες και έτσι ανέλαβαν ξανά το μυστήριο.

Οι αυξημένες επαγγγελματικές υποχρεώσεις τους και ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος είναι οι αιτίες της αναβολής του γάμου του ζευγαριού. Αυτή την περίοδο, τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και η Μαρία Αντωνά έχουν αρχίσει ξανά τις προετοιμασίες προκειμένου να παντρευτούν μέσα στο 2023. Ακόμα, η ημερομηνία δεν έχει προγραμματιστεί, όμως αυτή είναι η επιθυμία του ζευγαριού.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη στα παρασκήνια του J2US και η δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτός μπορεί να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Είπαμε να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο. Είμαστε στην οργάνωση, ελπίζω να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο με τις δουλειές και είμαστε στον αέρα. Στα σχέδιά μας είναι να γίνει τον Σεπτέμβριο. Αν συμβεί θα είμαστε super. Πέρα από την ευλογία που θα πάρουμε από τον Θεό ως ζευγάρι, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στη σχέση μας», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου για γάμο Πάνο Μουζουράκη: «Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα»

 Μαίρη Συνατσάκη: Αποκαλύπτει αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Ίαν Στρατής -«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα κρατήσει πολύ η σχέση μας»

 Γρηγόρης Αρναούτογλου για Πάνο Μουζουράκη: «Θα χαρώ αν δεν πάει κανένας δημοσιογράφος στον γάμο του»

Keywords
Τυχαία Θέματα