Τοξότης: ΑΥΤΑ είναι τα δυνατά του χαρτιά για να σε κάνει δική του!

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και μυστικά όταν προσπαθεί να διεκδικήσει κάποιο άλλο άτομο. Ο Τοξότης είναι πολύ άμεσος στο φλερτ του και αν μπεις στο στόχαστρό του θα κάνει τα πάντα για να σε αποκτήσει. Ποιες κινήσεις του δείχνουν πως ενδιαφέρεται για εσένα;

#1. Είναι πολύ γενναιόδωρος με τα άτομα που εκτιμάει. Ο Τοξότης θα σου πάρει δώρα, θα οργανώσει υπέροχα ταξίδια και θα σου κάνει πολλές εκπλήξεις μόνο και μόνο επειδή σημαίνεις πολλά για εκείνον.

#2. Είναι πολύ ειλικρινείς

με αυτά που νιώθουν αλλά και σε αυτά που λένε. Έτσι, με μια ερώτηση που θα τους κάνεις μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις πώς σκέφτονται. Με λίγα λόγια αν τους αρέσεις θα σου το πουν!

#3. Είναι πολύ κοινωνικοί και αν υπάρχει κάποιο άτομο που τους τραβάει το ενδιαφέρον δεν θα ντραπούν να το γνωρίσουν σε όλους τους τους φίλους. Όταν ο Τοξότης είναι ερωτευμένος το επιδεικνύει και δεν το κρύβει!

#4. Είναι πολύ αστείοι και θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να γελάς ξανά και ξανά! Μπορεί να χρησιμοποιούν το χιούμορ σε όλες τις σχέσεις τους, φιλικές, οικογενειακές και ερωτικές αλλά ειδικά στους συντρόφους τους βγάζουν έναν ακόμα πιο αστείο εαυτό.

#5. Είναι πολύ αισιόδοξοι και θα σου το δείξουν από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό και οι Τοξότες είναι άτομα που όλα τα ζώδια θέλουν να έχουν στοn περίγυρό τους.

#6. Δεν είναι ρομαντικοί τύποι αλλά αποκτούν μεγάλη αίσθηση του ρομαντισμού όταν ερωτεύονται! Σε εκείνη τη φάση της ζωής τους θα ακολουθήσουν όσα κλισέ μπορείς να φανταστείς. Θα οργανώσουν δείπνο κάτω από τα αστέρια, θα σε φιλήσουν χολιγουντιανά, θα στρώσουν το κρεβάτι με ροδοπέταλα…

Μια ματιά ακόμα: Τα μυστικά των Σκορπιών αποκαλύπτονται: Με ΑΥΤΑ τα tricks θα προσπαθήσει να σε κερδίσει!

3 tricks για να καταλάβεις πότε ένας Δίδυμος σε φλερτάρει και ενδιαφέρεται για σένα!

Να για ποιους λόγους οι Ζυγοί καταλήγουν πολλές φορές μόνοι τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα