Total white: 6 πασίγνωστες fashion bloggers μας δείχνουν τα αγαπημένα τους λευκά φορέματα!

Φέτος το καλοκαίρι, όπως και κάθε καλοκαίρι το λευκό χρώμα αποτελεί μια από τις top τάσεις της σεζόν. Οι top fashionistas το επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις αλλά και για βραδινά looks και καταφέρνουν να μας εντυπωσιάσουν.

Η Aimee Song επιλέγει λευκό δαντελωτό φόρεμα που φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Αυτού του είδους τα φορέματα είναι τέλειες επιλογές για πιο επίσημα looks και εμφανίσεις που θέλεις να προσλκύσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Η Julie Sarinana φοράει λευκό φόρεμα με cutout που είναι ασύμμετρο και αποτελεί ιδανική επιλογή για τις πιο casual εμφανίσεις σου.

Η Negin Mirsalehi λατρεύει τα shirt dresses και τα φοράει πολύ συχνά στην καθημερινότητά της. Σε αυτό το look συνδυάζει το πουκάμισό της με καφέ δερμάτινη ζώνη και καφέ cow boots.

H Rocky Barnes φοράει εκπληκτικό στράπλες μάξι φόρεμα και σανδάλια με πέρλες. Ολοκληρώνει το στιλ της με τζιν μπουφανάκι και διακριτικά κοσμήματα στον λαιμό.

H Leonie Hanne φοράει μια υπέροχη εκδοχή του slip dress και το συνδυάζει με χρυσά σκουλαρίκια και ένα Louis Vuitton τσαντάκι.

Η Chiara Ferragni επιλέγει λευκό φόρεμα με puffy sleeves και το ταιριάζει με λευκό scrunchy στα μαλλιά της και αρκετά χρυσά κοσμήματα.

H εγκυμοσνούσα Mary Lawless Lee ποντάρει σε ένα μίνι φαρδύ φόρεμα και το ταιριάζει τέλεια με εσπαντρίγιες και καπέλο σε μπεζ χρώμα. Το θαλασσί τσαντάκι της δίνει χρώμα στο ooutfit και μας αρέσει πολύ.

H Camila Coelho με εντυπωσιακό μακρυμάνικο λευκό φόρεμα με κόψιμο στο στήθος.

Διαβάστε ακόμα: Δες τα πιο ωραία καλοκαιρινά Looks που μπορούν να φορεθούν στην πόλη αλλά και στις διακοπές στο νησί!

Αυτά είναι τα 5 καλοκαιρινά outfits που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη βαλίτσα των διακοπών (VIDEO)- Δες εδώ όμορφες ιδέες!

Οι hot λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις στα καθημερινά καλοκαιρινά σου look! (VIDEO)- Δες πού πρέπει να δώσεις σημασία

Keywords
Τυχαία Θέματα