Τόνια Σωτηροπούλου: Οι τρυφερές ευχές στον Κωστή Μαραβέγια για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Κωστής Μαραβέγιας και ήδη από το πρωί δέχεται ευχές από φίλους – διαδικτυακούς και μη. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης συμπληρώνει σήμερα 49 χρόνια ζωής και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος!

Η σύζυγός του, Τόνια Σωτηροπούλου, μπορεί να του ευχήθηκε κατ’ ιδίαν, ωστόσο έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός προέβη σε μια

εξομολόγηση, που έκανε τους διαδικτυακούς φίλους της να «λιώσουν».

«Happy birthday to my husband! Είσαι το καλοκαίρι και η μουσική μου», σημείωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στην ανάρτησή της, η οποία δεν άργησε να γεμίσει από ευχές για τα γενέθλια του Κωστή Μαραβέγια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonia Sotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2021 στην Ύδρα, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα, αποφεύγοντας έτσι τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Δεν είναι μακριά. Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβεί. Δεν είναι ο στόχος μου για αύριο, αλλά θέλω να έρθει στη ζωή μας. Έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε και θα το κάνουμε κάποια στιγμή».

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2023: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό και τα μεγάλα φαβορί

 Ράνια Τζίμα: Το φλερτ που δέχτηκε από δημοσιογράφο μετά το debate – Η αντίδρασή της

 «Η Παναγιώταρου και ο Σχίζας χώρισαν μία εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει κούτες από το σπίτι ημίγυμνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα