Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί»

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για το διάστημα της καραντίνας.

Η ίδια είναι ευγνώμων για όσα κατάφερε αυτή τη χρονιά στα επαγγελματικά της, ενώ το διάστημα του lockdown ήταν μια ευκαιρία για εκείνη για να δει καλύτερα όσα έχουν πραγματική αξία για εκείνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Outtake

from @oriflamegreeceofficial beauty campaign. Captured by Uber talented @nmastoras MUA @panagiotis.karakasis Styling @maria_troumpouki Hair @alexparisis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις 5 Ιούν, 2020 στις 12:45 πμ PDT

Πριν από έναν χρόνο, βρεθήκαμε ξανά απέναντι η μία στην άλλη, σε μία ακόμα συνέντευξη εξωφύλλου για το InStyle. Ένα χρόνο μετά, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου, τι έχεις κερδίσει και τι αποκόμισες από την καραντίνα του COVID-19;

Αν και είναι μια χρονιά με γενικότερη δυσκολία, δεν μπορώ καθόλου να παραπονεθώ. Εκτός του ότι όλοι όσοι αγαπώ είναι υγιείς, είναι μια χρονιά που μου έφερε καταπληκτικές δουλειές που περίμενα χρόνια για να τις κάνω. Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί, οπότε νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για ό,τι συμβαίνει φέτος στα επαγγελματικά μου.

Από την άλλη, η καραντίνα με βοήθησε να γειωθώ, να δω τι πραγματικά έχει αξία και να περάσω ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό μου. Όσα κι αν συμβαίνουν γύρω μας, το Α και το Ω είναι το σπίτι σου, και είναι σπουδαία κατάκτηση να είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε γάντια και μάσκα και μάζεψε τα σκουπίδια από τη γειτονιά της

Naya Rivera: Ανατριχιάζουν οι προφητικές αναρτήσεις της λίγους μήνες πριν τον πνιγμό της

Burak Hakki: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το χωρισμό από τη Χαρά Παππά – Πόσα κιλά έχει χάσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα