5 προϊόντα που αφαιρούν εύκολα και γρήγορα το αδιάβροχο μακιγιάζ!

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι δροσερό, με έντονες ή παστέλ αποχρώσεις και πάντα με αδιάβροχα προϊόντα. Η θερμοκρασία είναι υψηλή και το μόνο που θέλετε είναι να παραμείνει το make up σας αναλλοίωτο για ώρες και όχι να λιώνει λίγο μετά την εφαρμογή.

Τι γίνεται όμως με το ντεμακιγιάζ; Σας έχουμε τονίσει πως ο καθαρισμός είναι απαραίτητος. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε στο μπάνιο σας προϊόντα που απομακρύνουν το αδιάβροχο μακιγιάζ με μία κίνηση.

Δεν επιτρέπεται να τρίβετε το δέρμα σας γιατί το πιθανότερο είναι να ερεθιστεί και να παρουσιαστούν κοκκινίλες. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε

τα 5 αγαπημένα μας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε εκείνο που σας ταιριάζει.

Makeup Eraser Mini Makeup Eraser: Πρόκειται για την “μαγική” πετσέτα που αφαιρεί ακόμη και το πιο δύσκολο μακιγιάζ με νερό μόνο. Αυτό σημαίνει πως θα βρέξετε την πετσέτα και θα ταμπονάρετε απαλά.

Smashbox It’s A Wrap! Waterproof Makeup Remover: Μια ρευστή φόρμουλα που αφαιρεί το μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα.

Make Up Forever Sens’Eyes Waterproof Sensitive Eye Cleanser: Κατάλληλο για την περιοχή των ματιών. Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου αλλά κι εκείνο που απλώνετε κατά βάση τα αδιάβροχα προϊόντα.

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα προϊόντος πάνω σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και τοποθετήστε το απαλά στα μάτια σας.

Klorane Waterproof Eye Make-Up Remover with Soothing Cornflower: Είναι ό,τι καλύτερο αν έχετε ευαισθησία στα μάτια ενώ υπόσχεται ακόμη μικρότερη απώλεια βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ.

Παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την περιοχή χάρη στο άνθος αραβοσίτου που περιέχει.

Institut Esthederm Osmoclean High Tolerance make-Up Remover Waterproof Eyes and Lips: Φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για τα μάτια και τα χείλη.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

DIY: Η πιο εύκολη καλοκαιρινή mermaid braid (video)

Το μυστικό των hairstylists για να μην ιδρώνετε όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα