Τόλης Βοσκόπουλος: Δυο χρόνια από τον θάνατό του -Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Άντζελα Γκερέκου

Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του στις 19 Ιουλίου του 2021, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο, αλλά και στη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Σήμερα, δυο χρόνια μετά τον θάνατό του, το studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή με τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, από

την παράσταση «Ήρθες σαν όνειρό» το 1998.

«2 χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο σαν σήμερα έφυγε από την ζωή το 2021. Ο Κλεισθένης τον φωτογραφίζει στην παράσταση “Ήρθες σαν όνειρο” μαζί με την Άντζελα Γκερέκου στις 16-1-1998 στο θέατρο Ακροπόλ. Αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία», αναφέρει στη λεζάντα της σπάνιας φωτογραφίας.

View this post on Instagram

A post shared by Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis)

«Αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις, γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε, μετά μπορούμε να βρούμε μία γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο μέσα από την αισιοδοξία και την πίστη ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Όλοι χρειαζόμαστε να έρθουμε σε επαφή με το πιο καθαρό, αγνό και φωτεινό εαυτό μας μέσω της πίστης μας», είχε εξομολογηθεί η Άντζελα Γκερέκου λίγους μήνες μετά τον θάνατου του Τόλη Βοσκόπουλου, η οποία με τη σειρά της δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει ένα από τα μεγαλύτερά του κομμάτια.

View this post on Instagram

A post shared by Angela Gerekou official (@angela_gerekou)


Διαβάστε ακόμα: 

Άκης Παυλόπουλος: «Όταν πλησιάζεις στην σύνταξη, όλα αυτά είναι αστεία»

Αγγελική Νικολούλη: Με μαγιό και ψάθινο καπέλο στην παραλία -Φωτογραφία

Χρήστος Συριώτης: Συγκλονίζει για τη φωτιά στο Λουτράκι -«Μας ξύπνησαν άσχημες μνήμες, η κατάσταση ήταν αποπνικτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα