Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία που ανέβασε με την κούκλα αδερφή της, Κατερίνα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε πριν από μερικούς μήνες στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου! Από εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια είδε τη ζωή της να αλλάζει, αφού πλέον ζει και αναπνέει για τον μιρκό της πρίγκιπα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου τους και φαίνεται πως απολαμβάνει τον νέο της ρόλο, αυτόν της μαμάς!

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου

μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσον αφορά τη βάφτιση του μικρού και τον θρησκευτικό γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μπορεί η #1 προτεραιότητα της παρουσιάστριας πλέον να είναι ο γιος της, όμως πάντα φροντίζει να βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο προκειμένου να βρεθεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να περάσει χαλαρές και όμορφες στιγμές.

Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως συναντήθηκε με την αδερφή της, Κατερίνα, ανεβάζοντας μια κοινή τους selfie.

Η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου έχει τεράστια αδυναμία στην αδερφή της και δεν το κρύβει! Βέβαια, να σχολιάσουμε και το γεγονός πως οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την αδερφή της



Διαβάστε ακόμα: 

Άκης Παυλόπουλος: «Όταν πλησιάζεις στην σύνταξη, όλα αυτά είναι αστεία»

Αγγελική Νικολούλη: Με μαγιό και ψάθινο καπέλο στην παραλία -Φωτογραφία

Χρήστος Συριώτης: Συγκλονίζει για τη φωτιά στο Λουτράκι -«Μας ξύπνησαν άσχημες μνήμες, η κατάσταση ήταν αποπνικτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα