Τόλης Παπαδημητρίου: «Πάρα πολλές φορές ερχόμασταν σε αντιπαράθεση με τον Μουτσινά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε την Τετάρτη (4/10) ο Τόλης Παπαδημητρίου. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- πως ήταν αρκετές οι φορές που οι δυο τους είχαν έρθει σε αντιπαράθεση.

Όσα αποκάλυψε ο Τόλης Παπαδημητρίου για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά

«Ήταν ένα μεγάλο σχολείο το “Καλό Μεσημεράκι”. Τέσσερα χρόνια ήμουν εγώ στην εκπομπή και σκέψου ότι για τέσσερα χρόνια, κάθε μέρα, έγραφα ένα stand up του Νίκου Μουτσινά και τα τραγούδια του. Μιλάμε για φάμπρικα σοβαρή και αυτό με έφερε να κρατάω μόνο το καλύτερο, να γράφω πολύ γρήγορα και να μάθω πιο πολύ να συνεργάζομαι», είπε αρχικά ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε: «Και ο Νίκος πολλά πράγματα δεν τα ήθελε, οπότε τα αλλάζαμε. Από την τηλεόραση θα μου λείψει, ναι. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του και, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο με τον Νίκο, πολύ πιθανόν να ξανασυνεργαζόμουν αν το timing βέβαια ήταν εντάξει».

Σε άλλο σημείο, ο Τόλης Παπαδημητρίου αποκάλυψε: «Πάρα πολλές φορές ερχόμασταν σε αντιπαράθεση με τον Νίκο και για τα κείμενα και για τα τραγούδια. Φυσικά. Καθημερινή εκπομπή, μιλάμε για τόνους λέξεων και κειμένων».

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη -«Θα μας λείψεις πολύ»

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι γενεθλίων του γιου τους

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απόλαυσε τον Χρήστο Μάστορα στη συναυλία του με τις «Μέλισσες» στον Λυκαβηττό –Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα