Δανάη Μπάρκα: «Αν γράψω κάτι για το δικό της παιδί, θα μπει στη θέση της δικής μου μαμάς;»

H Ελίνα Κέφη παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί από γυναίκες για την απόφασή της να παντρευτεί σε πιο μεγάλη ηλικία. 

Με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε on air στα αρνητικά και προσβλητικά μήνυμα που λαμβάνει κατά καιρούς από γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της

«Υπάρχει παιδιά και αυτό το “έλα, τόσο μικρή”, έλα, είσαι

μικρή ακόμα”. Αυτό το πράγμα, όταν κάποιος άνθρωπος ονειρεύεται κάτι, άσχετα αν το λες με καλοσύνη, είναι κι αυτό περίεργο. Οποιοσδήποτε τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να επέμβεις ή να αλλάξεις το μυαλό κάποιου, είναι περίεργο και αμήχανο. 

Το μεγαλύτερο bullying το κάνουν οι γυναίκες στις γυναίκες. Τα πιο σκληρά λόγια τα λένε οι γυναίκες στις γυναίκες, δεν τα λένε άντρες. Εμένα τα πιο σκληρά, αιχμηρά και χυδαία σχόλια μού τα κάνουν γυναίκες. Μάλιστα, κάποιες γυναίκες που, όταν μπαίνω στο προφίλ τους, έχουν και παιδιά. Δηλαδή μετά αναρωτιέμαι και λέω “αν εγώ μπω και γράψω κάτι για το δικό της παιδί, θα μπει στη θέση της δικής μου μαμάς;”. Δηλαδή θα μπει στη θέση ενός ανθρώπου που έχει οικογένεια, πληγώνεται, στεναχωριέται;

Τα πιο σκληρά σχόλια τα κάνουν πάντα γυναίκες. Και δεν θα πω ότι το μίσος φέρνει θυμό γιατί αντίστοιχα και εμείς όλοι που εκτιθέμεθα, θα μπορούσαμε να μπούμε σε αυτά τα προφίλ και να αρχίσουμε και να ρίχνουμε. Γιατί όντως φέρνει θυμό αυτό τα πρώτα λεπτά και μετά λες “γιατί να γίνω ίδια”. Όμως, όταν εσύ πας να κάνεις το ίδιο ή όταν απαντάς, σοκάρονται κιόλας

Είναι σοκαριστικό. Ωστόσο να ξεχωρίζουμε, γιατί και με το political correct έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο, τι είναι όντως bullying και τι μπορεί να ειπωθεί μέσα σε μια κουβέντα ή με τι τρόπο. Γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο που φοβόμαστε να πούμε και το “αγάπη μου, έβγαλες γκρι μαλλάκια;”. Τρέμουμε», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ιωαννίδης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Σοκάρει ο Γιώργος Σουξές: «Νόμιζα ότι πεθαίνω, ότι δεν μπορώ να πάρω αέρα ή να κουνηθώ»

Το κόλπο του 5λεπτου που θα σε κάνει ευτυχισμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα