Το τελευταίο make up look της Paris Jackson είναι 70’s και υπέροχο

H Βρετανίδα make up artist της Paris Jackson, Jo Baker, δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα make up που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, με 70’s επιρροές για την εμφάνιση της πελάτισσας του στο event “Summer of Love look” του γνωστού brand American Apparel.

Η Baker που επιμελείται το make up πολλών celebrities μεταξύ των οποίων οι Britney Spears, Dove Cameron,

Mariah Carey και Olivia Wilde δημιούργησε στην 20χρονη Paris ένα αδιανόητο look δίνοντας έμφαση στα μάτια της με σκούρο μπλε wing, λευκό eyeliner και έντονη μπλε σκιά στο κάτω βλέφαρο. Οι βλεφαρίδες είναι τεράστιες με τέλειες καμπύλες ενώ τα φρύδια παρέμεινα φυσικά και καλοσχηματισμένα.

Η Baker φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το look της Jackson. Και τονίζει ότι το εμπνεύστηκε από τα αντίστοιχα 70’s της Sofia Loren και της Cher. Το ύφος συνδυάστηκε με χτένισμα που έχει χωρίστρα στη μέση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις 19 Οκτ, 2018 στις 6:40 πμ PDT

Η Paris Jackson μας έχει συνηθίσει σε extreme looks αφού σε κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης αλλά και η στενή συνεργάτιδα της γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ώστε η Jackson να προκαλεί θετικά σχόλια.

Στο συγκεκριμένο μάλιστα look έβαλε όλο της το ταλέντο αναβιώνοντας ένα ύφος από μια δεκαετία που οι make up artists αγαπούν ιδιαίτερα λόγω της υπερβολής αλλά και των υπέροχων αποχρώσεων και προϊόντων που τους δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν. Επίσης είναι γνωστό ότι τόσο η Cher όσο και η Sofia Loren είναι δύο ινδάλματα που έχουν αφήσει ιστορία με το beauty look που λάνσαραν, ειδικά τη συγκεκριμένη δεκαετία.

Εμείς κι εσείς απλά πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία να αντιγράψουμε το beauty look. Ίσως τα Χριστούγεννα είναι μια καλή ιδέα πάντα με το ανάλογο outfit και hair look. Τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε ποιο είναι το νέο gel ενυδάτωσης που θα γίνει η νέα σας εμμονή

Η Ευαγγελία Αραβανή απέκτησε το haircut των celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα