My Style Rocks: Η… αντιγραφή look από διαγωνιζόμενη και η αποκάλυψη on air-Πώς αντέδρασε;

Γι’ άλλη μια φορά τα κορίτσια του My Style Rocks προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές του ριάλιτι, έτσι ώστε να αποσπάσουν μια καλή βαθμολογία.

Όταν έφτασε η σειρά της Ιωάννας Σιαμπάνη να παρουσιάσει το δικό της κόνσεπτ και styling, οι κριτές αναφέρθηκαν σε μια παλαιότερη της εμφάνιση, η οποία τους είχε ενθουσιάσει μάλιστα. Συγκεκριμένα, της αποκάλυψαν πως έλαβαν εικόνες που προδίδουν την αντιγραφή που έκανε από έτοιμο look για την εν λόγω

εμφάνιση.

«Εμένα μου άρεσε το styling εκείνο που νόμιζα ότι τα είχες συνδυάσει μόνη σου πάλι. Φόραγες εκείνο το ωραίο κοστούμι με εκείνη την ωραία καπαρντίνα, την καρό. Θυμάσαι; Που λέω: “Kοίταξε να δεις, βρήκε το σωστό πανωφόρι, με αυτό το κοστούμι και το έβαλε και με αθλητικά”. Και μετά μου στέλνουν αυτή την εικόνα και λέω: “Κοίτα να δεις που κάθεστε εκεί πέρα, σας δουλεύουνε κανονικά, τους λέτε μπράβο και τι ωραία…”», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη με τη σειρά της. διέψευσε τα σενάρια αντιγραφής, τονίζοντας πως πρώτη φορά έβλεπε την συγκεκριμένη φωτογραφία που της έδειξαν: «Εγώ αυτή τη φωτογραφία δεν την έχω δει. Εγώ είδα τα συγκεκριμένα ρούχα, μου άρεσαν συνδυαστικά. Δεν μου την έστειλε κανείς αυτή τη φωτογραφία. Την βλέπω πρώτη φορά».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κριτές κάνουν λόγο για αντιγραφή, καθώς τις προηγούμενες ημέρες παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και με την Χριστίνα Παπαδέλλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αγνώριστη η Ελευθερία Ρήγου μετά την απώλεια πολλών κιλών-Δείτε τη φωτογραφία!

Keywords
Τυχαία Θέματα