Το τελευταίο hairstyle της Jennifer Lopez είναι ότι καλύτερο αν βαρεθήκατε τα sleek looks

Η Jennifer Lopez είναι η μεγάλη μας αδυναμία και το γνωρίζετε. Αγαπάμε τα μαλλιά της πολύ (όπως και η Emilia Clarke επίσης), τις έντονες λάμψεις στο πρόσωπο της και τα nude χείλη της. Σε κάθε της εμφάνιση έχει και μια beauty λεπτομέρεια που θέλουμε να αντιγράψουμε. Προσωπικός της hairstylist

και πολύ καλός της φίλος είναι ο Chris Appleton, ο ίδιος που επιμελείται και τα μαλλιά της Kim Kardashian. Ο Appleton έχει μια τεράστια συλλογή από περούκες και extensions μιας και οι πελάτισσες του αγαπούν πολύ τις δραματικές αλλαγές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 3 Ιούν, 2019 στις 6:18 μμ PDT

Η Lopez θέλει στις συναυλίες της να έχει πολύ μακριά και ίσια μαλλιά ενώ αγαπά επίσης τις ψηλές αλογοουρές. Πριν από μερικούς μήνες βέβαια έκοψε τα μαλλιά της σε ένα απίθανο lob που την έκανε να μοιάζει με Γαλλίδα. Το look βέβαια δημιούργησε ο Appleton ο οποίος είναι στο πλάι της σε κάθε εμφάνιση ώστε να κάνει τα μαγικά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 29 Σεπ, 2019 στις 11:48 πμ PDT

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη τέλειο hairstyle που είναι ότι ωραιότερο για εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά και έχετε βαρεθεί τα sleek looks. Ο Appleton δημιούργησε ανάλαφρες και μεγάλες μπούκλες στο lob της Lopez, χαρίζοντας ένα vintage ύφος που ταιριάζει πολύ στην star. Η ίδια έχει ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο χτένισμα και φρόντισε να ανεβάσει video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η φράντζα είναι ανασηκωμένη και οι μπούκλες ακουμπούν απαλά στο πρόσωπο της. Φυσικά δείχνει υπέροχο και λόγω των highlights που έχει η Lopez που αναδεικνύει τις μπούκλες με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 25 Νοέ, 2019 στις 7:18 μμ PST

Για να το αποκτήσετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σίδερο για μπούκλες και να κρεπάρετε την κορυφή. Τέλος φιξάρετε με σπρέι χτενίσματος για δυνατό κράτημα.

Διαβάστε ακόμη:

Λάδι καρύδας: Είναι τελικά ότι καλύτερο για τα μαλλιά σας;

Η Φαίη υιοθέτησε το μεγαλύτερο make up trend της σεζόν και πρέπει να το δείτε και να το αντιγράψετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα