H Betina Goldstein δημιούργησε ένα μικρό έργο τέχνης -Παραδέχεται πως δεν είναι πρακτικό αλλά τι σημασία έχει!

Για τη Betina Golsdtein σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Είναι η αγαπημένη μας nail artist. Εκείνη που δημιουργεί τα ωραιότερα looks και έχει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς στο Instagram.

Σχεδόν πάντα δείχνει τα μανικιούρ στα δικά της κοντά και άψογα νύχια της αποδεικνύοντας πως ακόμη και τα πιο εντυπωσιακά δείχνουν τέλεια και στο συγκεκριμένο μήκος.

Οι πέρλες είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ και πολύ συχνά τις

απλώνει στα νύχια αλλά και στα δάχτυλά της, χαρίζοντας μια chic πινελιά που λατρεύουμε. Επίσης αγαπάει πολύ τα φύλλα χρυσού ενώ τα κύματα που ζωγράφισε στις αρχές του Καλοκαιριού έκαναν το γύρω του διαδικτύου. 

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη συγκλονιστικό nail art design που μας έχει ξετρελάνει. Είναι λαμπερό, υπερβολικό και όπως η ίδια παραδέχεται μη πρακτικό.

Η Goldstein έβαλε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών μικρά, πολύχρωμα πετράδια τα οποία άπλωσε επίσης και στα δάχτυλα καλύπτοντας σχεδόν τα μισά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 6 Αύγ, 2020 στις 3:03 μμ PDT

Πρόκειται για ένα μικρό έργο τέχνης που δεν μπορείτε να υιοθετήσετε παρά για τις ανάγκες φωτογράφησης ή video όπως αυτό που ανέβασε η nail artist στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 6 Αύγ, 2020 στις 2:57 μμ PDT

Εμείς υποκλινόμαστε στο ταλέντο της και θέλουμε να την παρακαλέσουμε να συνεχίσει να μας χαρίζει τέτοιου είδους εμπνευσμένα και artistic nail looks κι ας μην είναι φορέσιμα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Η Lana Del Rey είναι πια ξανθιά -Σας αρέσει το νέο της look;

Γέμισαν τα μαλλιά σας άμμο; Δείτε πως θα την απομακρύνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα