Το συγκινητικό κείμενο της Μαίρης Συνατσάκη για τη Σοφία Κοκοσαλάκη

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έσπευσαν να πουν το δικό τους αντίο μέσω των social media στη Σοφία Κοκοσαλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για την καταξιωμένη σχεδιάστρια και το δημοσίευσε στα InstaStories της.

Διαβάστε το κείμενο της παρουσιάστριας:

Λυπήθηκα πολύ για τον θάνατο της μόλις 46 ετών σχεδιάστριας  Σοφίας Κοκοσαλάκη. Θυμάμαι να θαυμάζω το έργο της από τις αρχές του 2000 που την είχα εντοπίσει  (τότε που ξεκίνησα

να συλλέγω περιοδικά μόδας) και τον τρόπο που μπορούσε να μεταφέρει γνήσια την αρχαιοελληνική αισθητική στις δημιουργίες της, σε όλο τον κόσμο! Διεθνής καριέρα, πολύ ζηλευτή και υπέροχη…Θυμάμαι επίσης ότι το 2011, για την απονομή  των βραβείων “Γυναίκες της χρονιάς” δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό  μου ότι μας είχαν στείλει από το ατελιέ της στο Παρίσι το πιο υπέροχο  φόρεμα που είχα φορέσει ποτέ στην ζωή μου. Ένιωθα σαν να ζούσα σε παραμύθι. Είναι η δική μου κάπως χαζή και μικρή ιστορία για εκείνη , που όμως συνδέθηκε με την ζωή μου  σε μία ξεχωριστή στιγμή και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Συλλυπητήρια στους ανθρώπους της και στην οικογένεια της.

Δείτε τις δημοσιεύσεις της:

Διαβάστε ακόμη:

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού: “Το καλοκαίρι περάσαμε ένα τεστ με τον Γιάννη, ήταν…” 

Η Jennifer Aniston άνοιξε λογαριασμό στο Instagram-Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε! 

Νίκος Μουτσινάς-Βάνια: Τα σχόλια για την εμφάνιση του Ουγγαρέζου ως “Βάνιος”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα